Bezoek ons

Bezoekadres
Amsterdam
1106 DG Amsterdam

  • Om u zo flexibel mogelijk van dienst te zijn, bieden wij de mogelijkheid om afspraken in te plannen op verschillende locaties door het hele land, dankzij onze mobiele werkwijze.
  • Indien u de voorkeur geeft aan een ontmoeting op onze locatie in Amsterdam, staan wij uiteraard ook daar voor u klaar. We vragen u alleen vriendelijk om vooraf een afspraak te maken, zodat we u de aandacht kunnen geven die u verdient.

Bezoektijden
U bent van harte welkom voor een bezoek aan onze locatie! Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten en plannen graag een afspraak voor u in op woensdag of vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Mocht u de voorkeur geven aan een online ontmoeting, dan is dit uiteraard ook mogelijk via Zoom of Teams. Laat ons weten wat uw voorkeur heeft, zodat we alles naar wens kunnen regelen.

Onze gegevens

LET OP:
Ons kantoor is gesloten tussen kerst en oud en en nieuw. Vanaf 2 januari bent u weer van harte welkom.

Ons Customer Contact Center is tussen kerst en oud en nieuw telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 11:00 uur en 15:00 uur. U kunt natuurlijk wel een email sturen of ons contactformulier gebruiken.

Telefoonnummers
06-24717734: gratis servicenummer bij vragen of wijzigingen, op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 17.00.
06-14446987: telefoonnummer receptie
06-24717734: alleen voor pers, meer pers informatie

Postadres
Veldhuizenstraat 65, 1106 DG Amsterdam

Afwikkeling testament
Ben je benoemd als executeur en heb je vragen over de afwikkeling van een testament waarin het Wereld Natuur Fonds als erfgenaam of legaat is opgenomen? Neem dan contact met ons op via deze pagina.

Contactformulier
Heb je een vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier.

VRAGEN OF WIJZIGINGEN DOORGEVEN

ContactformulierVeelgestelde vragen

Privacy

Bij Stichting Mens en Samenleving (hierna ‘M&S’) zijn we afhankelijk van de steun van mensen zoals jij om ons werk te kunnen doen. Daarom zijn we transparant over waarom we je persoonsgegevens vragen en wat we daarmee doen. Lees meer over onze privacy-instellingen.

M&S bij jou in de buurt

Vrijwilligers van de 30 M&S-Regioteams maken Mens & Samenleving zichtbaar in de regio door het organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud, het geven van lezingen en gastlessen, en de verkoop van M&S-artikelen.

Vrijwilliger worden?

Wil jij ook vrijwilliger worden? Dat kan! De vrijwilligers verwelkomen je ook graag op hun activiteiten en zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Kijk voor uitgebreide informatie op onze vrijwilligerspagina’s of neem dan contact op via vrijwilligers@mensensamenleving.org. We helpen je graag!