DONEER NU

M&S streeft naar een samenleving waarin ieders welzijn centraal staat. We geloven in de impact van gezamenlijke inspanningen voor echte verandering. Uw donatie helpt ons levens te verbeteren en gemeenschappen te versterken. Samen kunnen we een duurzame toekomst creëren vol hoop en gelijkheid. Draag nu bij en word deel van deze beweging. Elke bijdrage maakt een verschil. Help mee doneer nu en breng een positieve verandering in de samenleving teweeg.

De samenleving,dat zijn wij samen!

Steun zoals jij dat wil

Wij staan midden in de gemeenschap om mens en maatschappij te ondersteunen en versterken. Van lokale gemeenschappen tot wereldwijde samenwerkingen, ons engagement strekt zich uit over alle lagen van de samenleving. Actieve betrokkenheid is onze kern: we doen wat nodig is voor een bloeiende menselijke maatschappij.

Veelgestelde vragen

Al meer dan 10 jaar zet M&S zich – samen met donateurs, vrijwilligers, het bedrijfsleven, lokale bevolkingen en regeringen – in voor mens & samenleving. En we boeken succes! Zo hebben meer dan 350 mensen een taalcursus afgerond, worden meer dan 600 gezinnen wekelijks voorzien van hun eerste levensbehoeften, ervaren tientallen sekswerkers menselijkheid, daalde het aantal laaggeletterden, hebben tientallen kansrijken een stap gemaakt op de maatschappelijke ladder en hebben zij hun plaats in de maatschappij (her)ontdekt. En dat is nog maar een greep uit onze resultaten!

In het afgelopen boekjaar (lopend van januari 2023 tot en met december 2023) gaf Mens & Samenleving 90% van de totale bestedingen uit aan community in Nederland, 22% aan voorlichting en educatie, 9% aan wervingskosten en 2% aan beheer en administratie.

M&S is op een missie: we gaan onze wereld ‘sociaal-maatschappelijk bewust’ maken. Van laaggeletterdheid naar kansrijke welvaart, zo snel mogelijk. Zo blijft onze samenleving leefbaar voor iedereen. Het kán, als we er samen voor kiezen. De samenleving, dat zijn wij!

M&S wordt gesteund door donateurs, vrijwilligers, bedrijven, lokale gemeenschappen en overheden. En niet te vergeten onze ambassadeurs.

BLIJF OP DE HOOGTE

Ontvang inspiratie, acties, duurzame tips en het laatste nieuws van M&S in je mail én krijg 10% korting in onze social webshop (inschrijven mag vanaf 16 jaar, korting is van toepassing op hele assortiment met uitzondering van sieraden en alle boeken).